ARMENIAN INTELLIGENCE PROJECT

Bankgegevens Naam: Hay-Invicta Banknummer: NL43BUNQ2059498538 Swift code: BUNQNL2A

  • 2,445Raised
  • 150,000Goal
  • 0Days to go
Back Campaign
slider images
Van harte welkom op ons platform

We zien de complexe problemen als uitdagingen die dynamische en creatieve oplossingen vereisen. Dergelijke oplossingen zijn alleen mogelijk door gezamenlijke actie en persoonlijke verantwoordelijkheid.

Hay-Invicta is een niet-gouvernementele organisatie (NGO) die mensen verenigt rond de missie om de kwaliteit van leven van mensen te verbeteren. Ons werk is gebaseerd op het saultogenetische model en omvat de fysieke, sociale, emotionele, spirituele, intellectuele en beroepsmatige gebieden.

We waarderen actieve betrokkenheid, aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid.

Kenmerken

Financiële zekerheid

Financiering van alle projecten op dit platform wordt verdeeld over de uitvoeringsfasen. Middelen voor volgende fase worden overgedragen op basis van de kwaliteit en de geschiktheid van de programmatische en financiële rapportages die door de projecteigenaren worden ingediend. Als de project- en financiële rapporten inconsistenties vertonen, worden de ingezamelde fondsen opgeschort en teruggegeven aan de donateurs.

Transparant

Het platform biedt gedetailleerde financiële en programmatische rapporten aan onze donateurs, partners en supporters.

Kwaliteit

De projectvoorstellen die op ons platform worden ingediend, ondergaan een strenge beoordeling voordat ze worden goedgekeurd. De projecten worden beoordeeld op criteria als originaliteit/relevantie, geschiktheid/verantwoording, haalbaarheid en duurzaamheid. Het is absoluut noodzakelijk dat de projectvoorstellen een duidelijk monitoring- en evaluatieplan bevatten en dat de projectuitvoering wordt opgedeeld in zinvolle fasen.

Wilt u ook deelnemen aan onze community?

Verschillende mogelijkheden van deelnemen: Deskundige, Vrijwilliger en Donateur. Iedereen heeft zijn / haar eigen functie en samen zijn wij een geheel…

Campagnes Steunen

Alle camagnes